Višnja u gram

🔥 VIŠNJA U GRAM IS ALIVE ⁣🔥

🍒 120 strana
🍒 70 i više recepata
🍒 25 i više ideja za pripremu brzih obroka 
🍒 7 dana mojih obroka (i to baš zadnjih 7 pred objavu ovog ebook-a)⁣

tradicionalna jela na moj način
proteinski kolači
vege recepti
✴ šta sve možete napraviti od ovsenih pahuljica
✴ recepti za keto dijetu
✴ korisni i prosti saveti (ideje, ideje i još ideja)

Cena 999 299 RSD 😇

Skeniraj QR kod iz aplikacije za mobilno bankarstvo
Skeniraj QR kod iz svoje aplikacije za mobilno bankarstvo
Uplatnica
Ovako možeš popuniti uplatnicu
USDT (Tether)
Skeniraj QR kod svojom crypto aplikacijom
Poruka je uspešno poslata! Hvala što ste naručili moj kuvar. Višnja 😉
Ups! Došlo je do greške. Probajte ponovo.

KO SAM I ZAŠTO SAM NAPISALA KUVAR

Moje ime je Višnja. Moja porodica i moji prijatelji za mene vezuju ukusnu hranu, ali i to da je ta hrana u najvećoj meri prilagođena mojoj želji da budem zdrava, zgodna, budna i produktivna. Oni to malo drugačije nazivaju, ali to je neka druga tema.

Od kako sam, pritisnuta nekim ne baš lepim događajima, a time i ne baš lepim raspoloženjima, poželela da probam da popravim sebi dane fizičkom aktivnošću, od tad počinje i moje interesovanje za alternativno pripremanje tradicionalnog, ali i razvijanje sopstvenih, kreativnih recepata. Od tada ima već skoro 10 godina, pa možemo reći da se ovaj kuvar „krčkao“ čitavu deceniju.

Sa velikim uzbuđenjem, ali i tremom, čekam vaše reakcije, a u nastavku ću probati da malo opširnije predstavim Višnju u gram.

VIŠNJA U GRAM

Moje shvatanje nazovi ispravne ishrane, toliko se menjalo u tih deset godina: od veštačkih zaslađivača i džemova bez kalorija, preko vrlo jednoličnih i neukusnih obroka, do današnje mudrosti, mogu slobodno reći, koja podrazumeva ravnotežu, raznovrsnost i kreativnost u okviru jednog mnogo šireg spiska namirnica koje koristim.

Neke su stvari ipak bile stalno prisutne. Želela sam da, pre svega, hrana koju jedem prija mom telu i mojoj glavi, ali i mojim najbližima. Da bih mogla detetu koje ne žudi da jede voće i povrće da „podvalim“ iste, to u čemu ga serviram moralo je biti i lepo na oko, i ukusno toliko, da onaj prvi zalogaj, koji se jedva izmoli „mami za ljubav“ promeni stav „ja to ne volim“. Moj je veliki uspeh što je 90% ovih recepata doživelo takvu sudbinu.

U isto vreme, hrana koju pripremam je trebalo i da mi bude najbolji saveznik u želji da moje telo, uz redovne treninge i kretanje, izgleda kako ja želim i mislim da treba, ali da me ne ostavlja gladnom ili nezadovoljnom. Jer ja ipak, ne jedem samo da bih živela, već i uživam u hrani.

Ubrzo sam osetila želju da sve te ideje i recepte podelim sa onima koji dele moje navike, strast i interesovanja, ili još bolje, da u drugima probudim želju da promene navike na bolje. Nesebično sam delila recepte i radovala se kad dobijem sliku ili poruku punu oduševljenja. Ovaj hobi je imao u nekom momentu i svoje prodajno mesto, ali usled nedostatka preduzetničkog duha, a možda i nestrpljenja koje prati manje zrele godine, nije dugo ostao na toj tački.

Ne volim da žalim, već verujem da je to sve vodilo ka nečem boljem.

Neka to bolje bude Višnja u gram i neka vodi ka još boljem. Uživajte!

Podelite sadržaj na društvenim mrežama!